Vi har två lediga positioner, är någon av dem för dig?

Fortbildningscentrum Prakticum söker en motiverad vuxenutbildare inom social- och hälsovårdsbranschen

Med snabba ryck söker vi en utbildare inom social- och hälsovårdsbranschen till vårt närvårdarteam. Har du erfarenhet av rehabiliteringsarbete eller jobbat inom handikappomsorgen, då skall du läsa extra noga. Till arbetsuppgifterna hör undervisning, handledning av studerande och utveckling av den yrkesinriktade vuxenutbildningen främst inom den egna branschen. Vi hoppas naturligtvis att du är flexibel och stresstålig, bra på att samarbeta, har en god kommunikationsförmåga, att du kan din sak samtidigt som du inte är rädd för att lära dig nytt. Så som sig bör i alla jobb.

Låter det här som ett jobb för dig? Kontakta prorektor Christian Mikander per telefon 0502070 eller skicka in din ansökan med tillhörande CV till christian.mikander(a)prakticum.fi, gärna före 1.9.2014.

Inte riktigt din grej? Vi söker även en kompetensplanerare inom social- och hälsovårdsbranschen med ansvar för läroavtal, examenshandledning och arbetslivskontakter.

Fortbildningscentrum Prakticum söker en driven kompetensplanerare inom social- och hälsovårdsbranschen

Vi söker en vikarie för vår kompetensplanerare inom social- och hälsovårdsbranschen. Som kompetensplanerare jobbar du inom ett starkt närvårdarteam med ansvar för läroavtalsprocessen, koordinering av inlärning i arbete platser och examenshandledning för studerande. Vi skulle önska av dig en god organisationsförmåga, god kommunikationsförmåga och att du i ditt arbete kan anpassa dig till nya situationer och har ett starkt  intresse för att handleda studerande på deras väg till examen. Har du examensmästarutbildning så skulle vi bli jätteglada.

Tror du att det här låter som ett jobb för dig? Kontakta prorektor Christian Mikander per telefon 0502070 eller skicka in din ansökan med tillhörande CV till christian.mikander(a)prakticum.fi, gärna före 1.9.2014.

Inte riktigt din grej? Vi söker även en utbildare inom social- och hälsovårdsbranschen med erfarenhet från rehabiliteringsarbete och handikappomsorgen. Scrolla lite uppåt.