Våga vara ett original

teamwork_kugghjul

Organiserat kaos hör till mina favoritfraser nuförtiden. Det är så beskrivande. För hur en människa själv kan ha koll på sin lilla verklighet, fast det kanske inte ser ut så. Det ger den där lilla inblicken i att vi alla är olika på var sitt sätt. Det som kan se kaotiskt ut för någon annan är kanske fullständigt in ordning för mig. Eller så inte. Men inte gör det heller något. För det är mitt kaos. Och ingen annans. Jag älskar människors egenheter. Jag älskar att sitta och lyssna på hur folk orienterar sig i vardagen och därmed livet, allt från hur morgonsysslorna sköts, om man äter smörgås eller fil, dricker kaffe eller te, till hur traditionerna i släkten ser ut och varför.

I ett tidevarv där allt skall se lika ut, alla delar skall vara utbytbara och individer suddas ut är det extra ljuvligt med människor som brukar peta sig i näsan eller skratta högljutt på ett alldeles unikt vis.