Tule tutustumaan ekologiseen hiustenhoitoon

shutterstock_135293174

Fortbildningscentrum Prakticum on kouluttanut ekokampaajia jo yli kymmenen vuotta, vuodesta 2003. Ekokampaajat käyttävät luonnonaineita, esimerkiksi ekologisia öljyjä, savea ja karrageenia huoliteltujen ja kauniiden hiuksien aikaansaamiseksi. Ekokampaajat toimivat myös kestävän kehityksen arvojen mukaan.

Ekokampaajaopinnot koostuvat mm. hiusten kasvivärjäyksestä, intialaisesta päähieronnasta ja energialeikkauksesta. Jos olet kiinnostunut ekologisista hoidoista, voit tulla kokeilemaan niitä torstaina 27.2.2014, kun Fortbildningscentrum Prakticumin ekokampaajaopiskelijat esittelevät eri hoitomuotoja. Hoidot kestävät 2-3 tuntia ja ovat maksuttomia. Voit valita seuraavista:

Intialainen päähieronta

Hierontametodi, jolla on juurensa Ayurvedassa. Se tehdään kuiville hiuksille tai asiakkaalle sopivalla sekoituksella kasvi- ja eteerisistä öljyistä. Hieronta lisää verenkiertoa ja ravinteiden imeytymistä hiuksiin ja parantaa näin hiusten kasvua. Intialainen päähieronta on ihana ja rauhoittava hoito niin sielulle kuin keholle. Suositellaan rentouttavaksi hetkeksi arjen keskelle.

Puhdistuskuurit

Syväpuhdistava savihoito tuo mineraaleja ja samanaikaisesti puhdistaa hiuspohjaa hilseestä ja epäpuhtauksista. Savi on antiseptinen, ja sitä suositellaan jopa psoriasiksen hoitoon. Kosteutta lisäävä karrageenikuuri puhdistaa hiuksia ja hiuspohjaa. Puhdistuskuureja suositellaan yhdessä intialaisen päähieronnan kanssa, tehden siitä kokonaisvaltaisen rentouttavan hoidon (kesto 1,5-2 h).

Energialeikkaus

Hiusten leikkaus yhdistettynä intialaiseen päähierontaan - kokonaisprosessi, joka lievittää stressiä ja laittaa puhdistusprosessin käyntiin koko kehossa. Tämän ansiosta hiukset saavat vähitellen takaisin oman luonnollisen vahvuutensa (kesto 1,5-2 h).

Hiusten kasvivärjäys on hiusten värjäystä yrteillä ja kasveilla, jotka samanaikaisesti hoitavat hiuksia ja hiuspohjaa. Väri antaa luonnollisen, omasta väristä johdetun lopputuloksen (kesto 1-2 h).

Ilmoittaudu: Ilmoittaudu viimeistään  22.1.2014, mona.mether@prakticum.fi Aika: to 27.2. 2014, klo 13.00-17.00 Paikka: Jan-Magnus Janssonin aukio  5, 00560 Helsinki

Ohjelma

Klo 13.00-14.00 Infoa ekokampaajan haasteista ja lainsäädännöstä (Mona Mether, Feeja Haarmann) Klo 14-17 Ekologinen hiustenhoito