Möt utbildare Erika Hyppönen

IMG_3784

Erika Hyppönen

Under taggen presentation kommer ni hitta presentationer av skribenterna på den här bloggen. Alla är på något sätt involverade i Fortbildningscentrum Prakticums verksamhet.

Mitt namn: Erika Hyppönen

Min titel: Utbildare och examenshandledare

Till mina arbetsuppgifter hör: Jag jobbar främst med närvårdarexamen och min roll är att handleda examinander under inlärningen och inför examenstillfällen inom den förberedande utbildningen för grundexamen inom social- och hälsovård. Dessutom utbildar jag blivande ledare för skolgångs- och morgon- och eftermiddagsverksamhet. Jag deltar också i utvecklingsarbetet av 1:1 -pedagogiken och i utvecklingen av nätbaserade kompetensområden inom närvårdarexamen.

På fritiden tycker jag om att: Umgås med familj och vänner och resa så mycket som möjligt. Dessutom spelar jag handboll igen efter en paus på över 10 år, njuter av att spela i ett Oldies -lag och ha roligt. Jag går också på gym då tid finns.

Mitt motto i livet är: Think positive!