Möt systemexpert Mathias Grönqvist

IMG_3813 - Version 2

IMG_3813

Under taggen presentation kommer ni hitta presentationer av skribenterna på den här bloggen. Alla är på något sätt involverade i Fortbildningscentrum Prakticums verksamhet.

Mitt namn: Mathias Grönqvist

Min titel: Systemexpert

Till mina arbetsuppgifter hör: Till mina arbetsuppgifter hör systemplanering, systemutveckling,teamarbete, IKT stöd och webb underhåll. Dessutom utbildar jag IKT för våra studerande. Jag deltar också i utvecklingsarbetet av 1:1 -pedagogiken. Dessutom så fungerar jag som IKT-tutor i Prakticum och hjälper personalen med olika IKT utmaningar i vardagen.

På fritiden tycker jag om att: Jag umgås med min familj och vänner. Jag tycker om att snickra, bygga och renovera. Jag gillar att baka och laga mat. Gillar att gå i naturen och ha kameran med mig. Sjöliv och navigation ligger mig också nära, föreningsverksamhet. Jobba med datorn hemma.

Mitt motto i livet är: Ta lungt, allt ordnar sig!