Möt prorektor Benjamin Packalén

BP_closeup

IMG_3823

Under taggen presentation kommer ni hitta presentationer av skribenterna på den här bloggen. Alla är på något sätt involverade i Fortbildningscentrum Prakticums verksamhet.

Mitt namn: Benjamin Packalén

Min titel: Prorektor

Till mina arbetsuppgifter hör: Pedagogiskt och ekonomiskt ansvar för Fortbildningscentrum Prakticum samt ledare för yrkesinstitutets IT-tjänster. I praktiken går arbetet ut på ledarskap, utvecklingsarbete och förvaltning.

På fritiden tycker jag om att: Umgås med vänner och bekanta, resa och träna. För mig har alltid motorsport varit nära hjärtat och i skrivande stund tränar jag aktivast med Superjet. Är även alltid sysselsatt med nåt byggprojekt (eget eller andras). En del av min “fritid” ägnar jag även till skolutveckling samt att hålla mig up-to-date i teknikens utveckling.

Mitt motto i livet är: Kör hårt!