Möt kompetensplanerare Ida Lundell

Ida - featured

Ida Lundell

Under taggen presentation kommer ni hitta presentationer av skribenterna på den här bloggen. Alla är på något sätt involverade i Fortbildningscentrum Prakticums verksamhet, först ut är kompetensplanerare Ida.

Mitt namn: Ida Lundell

Min titel: Kompetensplanerare och examenshandledare

Till mina arbetsuppgifter hör: Att planera och administrera utbildning för yrkesexamen för ledare för skolgång och morgon- och eftermiddagsverksamhet. Jag handleder studerande genom hela processen till examen. Dessutom schemalägger jag alla utbildningar för Fortbildningscentrum Prakticum och är med i olika projekt och team inom marknadsföring och planering.

På fritiden tycker jag om att: Umgås med vänner och familj. Jag reser gärna, det är fascinerande och intressant att uppleva nya saker som kultur, mat och människor. Är även lite av en bokmal och älskar att plöja igenom romantiska och humoristiska pocketböcker.

Mitt motto i livet är: Always look on the bright side of life!