Möt kompetensplanerare Hanna Kerman

Hanna closeup

IMG_3797Under taggen presentation kommer ni hitta presentationer av skribenterna på den här bloggen. Alla är på något sätt involverade i Fortbildningscentrum Prakticums verksamhet.

Min titel: Kompetensplanerare

Till mina arbetsuppgifter hör: Planering och administering av yrkesexamen inom marknadsföringskommunikation, visuell marknadsförare och ekofrisör-tilläggsutbildningen. Dessutom är jag med i olika team inom marknadsföring och planering. Jag ansvarar för FBC:s tvåspråkiga utbildningar.

På fritiden tycker jag om att: Dansa Lindy Hop i mina vintagekläder eller spela fotboll i världens vackraste lag. Jag är ganska grön i själen, försöker alltid hitta ett ekologiskt alternativ utan att glömma det estetiska. I väldesignade miljöer och omgivningar mår människan bra. Jag tycker också om att leka mycket, inte minst med min lilla dotter.

Mitt motto i livet är: ”Niin kauan kuin jaksaa tanssia ei ole vanha!”