Möt kompetensplanerare Catharina Grönqvist

IMG_4538 - Version 2

Under taggen presentation kommer ni hitta presentationer av skribenterna på den här bloggen. Alla är på något sätt involverade i Fortbildningscentrum Prakticums verksamhet.

IMG_4538

Mitt namn: Catharina Grönqvist

Min titel: Kompetensplanerare inom social- och hälsovårdsbranschen

Till mina arbetsuppgifter hör: Bl.a. att dra arbetsplats-handledarutbildning, att teckna och ordna läroavtal och inlärning på arbetsplatsen, planering av arbetsplatsförlagd inlärning tillsammans med arbetsplatsutbildare och studerande. Jag gör även arbetsplatsbesök till läroavtalsarbetsplatserna. Därtill fungerar jag som examensmästare, deltar i bedömningsmöten på olika arbetsplatser, främst inom äldreomsorg och sjukvård. Fungerar även som examenshandledare för två grupper. Mycket av min arbetstid består av kontakt och nätverkande till arbetslivet för att på ett ändamålsenligt sätt bygga upp arbetsplatsförlagd inlärning för våra studerande.

På fritiden tycker jag om att: Umgås med familjen och vänner. Min stora passion är trädgårdsskötsel, har bl.a. en samling Pioner med 22 olika sorter för tillfället. Sedan bakar vi mycket i vår familj, främst tårtor i olika former o teman. Även djur ligger mig varmt om hjärtat, nu just nu har vi en katt i familjen.

Mitt motto i livet är: You may not always end up where you thought you were going but you will always end up where you are meant to be.