Kampanjen för livslångt lärande uppmärksammas 22.9-5.10.2014

BANNER_Innostu_1000x450px_RGB

Kampanjens syfte är att uppmärksamma vuxenutbildningen och vilka möjligheter den ger i livet, det är aldrig för senat att studera! Därför kommer vi under veckorna att uppmärksamma kampanjen bl. på Yrkeskunnig-bloggen, på Facebook  och LinkedIn. Hjälp gärna till med att sprida informationen och vetskapen om möjligheterna till vuxenutbildning genom att dela inlägg på sociala medier via era egna nätverk.

Under veckorna kommer det att hända en hel del hos oss, bl.a. startar en fortbildning för Attendos närvårdare som vi förverkligar i samarbete med Amiedu, nästa veckas onsdag kommer vi att ordna en kurs för Läsombud i samarbete med LL-Center. Till kursen har vi 22 anmälda varav många är våra tidigare studerande, vilket vi får se som ett gott resultat på att de fått en bra utbildning hos oss och gärna återvänder för att uppdatera sina kunskaper.

  • Tisdag 30.9 ordnar vi cocktailparty för inbjudna gäster och media inom utvecklingsprojektet "Hållbar utveckling inom frisörbranschen" som lider mot sitt slut och avslutas 31.10 Tillställningen ordnas i Restaurang Prakticum kl. 15-17 och är det någon som är intresserad av projektresultatet och det arbete som gjorts tillsammans med de övriga nordiska länderna Sverige, Danmark, Norge och Island så är ni hjärtligt välkomna. Ni kan anmäla er till evenemanget här http://goo.gl/hkiUik. Senast 24.9 behöver vi din anmälan.
  • Torsdag 2.10 ordnar vi arbetslivsträff på Café Cabriolet i Borgå kl. 8:30-10:00 för inbjudna arbetsgivare och förmän som vill vara med och påverka utbildningen.
  • Fredagen 3.10 ordnar vi arbetslivsträff i Helsingfors, i restaurang Prakticum kl. 8:30-10:00 för inbjudna arbetsgivare och förmän som vill vara med och påverka utbildningen.
  • Torsdag 2.10 kl. 14.00 bjuder vi på extra festligt infokaffe i Bamba, där vi informerar om kampanjen, vår verksamhet, och så tillkännager vi årets vuxenstuderande 2014 som studerande själva får nominera.

Även i år har våra visuella marknadsförarstuderande på basen av kampanjens tema  “Kunskapskraft - 100% förnybar energikälla” med planet-, robot- och spaceinlägg planerat och förverkligat en kampanj som man kan ta del av i Arabiastrandens byggnad. Ett stort tack till vår utbildare Saija och hela gänget som varit med och förverkligat!

Kom ihåg, utbildning tar dig långt!