Kampanjen för livslångt lärande och handledning 2-8.9.2013

livslang_larande_fb

Sedan 1998 har i Finland firats "Nationella veckan för vuxenutbildning" som nu har bytt namn till kampanjen för livslångt lärande och handledning. Kampanjen har som uppgift att informera, motivera, inspirera, aktivera och utmana till samarbete. Den röda tråden för kampanjen alla år är tanken om att vuxna har förmågan att lära sig i alla skeden av livet, att studier ger nytta i arbetslivet och att studier är en berikande hobby som ger glädje. Vi på Fortbildningscentrum Prakticum vill förstås synliggöra och uppmärksamma kampanjen för livslångt lärande och handledning under veckan. Bl.a. kommer vi att utse årets vuxenstuderande bland alla studerande som vi har haft under år 2013. Våra samarbetspartners kommer att uppmärksammas i form av en liten uppskattning som vi själva gjort. Mer om detta och hur det gick får ni veta om några veckor...

20130830_brodburk

Våra visuella marknadsförare som i höst har börjat sina studier har dekorerat Prakticums lunch- och kafeteriautrymme Bamba i Arabiastranden enligt temat vuxenutbildning. Alla våra examina finns presenterade i de olika vitrinerna.

Dessutom bjuder vi hela Prakticums personal på något gott till kaffet under "socialkaffe" på torsdagen. Även arbetsplatshandledarutbildningen startar på torsdagen dit alla våra arbetsplatshandledare är välkomna.

Vi önskar er alla en riktigt trevlig vecka!