Hälsningar från personaldagarna!

bild 2

Förra veckan arrangerades Prakticums personaldagar 5-6.9.2014. Vi som deltog i personaldagarna samlades på Sannäs gård på fredagsmorgonen där  vi blev välkomnade och fick äta god frukost. På förmiddagen fick vi njuta av en väldigt bra och inspirerande föreläsning av  Signmark (Marko  Vuoriheimo). Marko är världens första döva rap-artist som fått skivkontrakt. Han delade med sig av sin livshistoria, om både motgångar och succéer, hans arbete och hur långt han kommit. bild(2)

Under lunchen funderade personalen i mindre grupper över föreläsningen, de tankar som väckts och vad vi kan ta åt oss i Prakticums verksamhet och hur vi jobbar. Det kom fram många bra idéer och synpunkter.

På eftermiddagen fick vi njuta av ute i solen med en hel del olika aktiviteter som vi tävlade i lag med varandra.  Stämningen var glad och rolig, tack till arrangörerna som planerat bra!

bild 4

På kvällen ordnades middag med temat "hängsel och förkläden" i det vackra gårdshuset. Det serverades väldigt god mat, humöret var på topp och dessutom fanns det några riktigt härliga musik- och dansnummer!

På lördagen ordnades morgongymnastik utomhus, som följdes av en korsordslek med pantomin och gåtor av ledningsgruppen. Därefter utsågs årets solstråle som röstas fram av personalen. I år tilldelades merkonomlärare Maria Måtars priset!

Personaldagarna avslutades med lunchpicnic på  gräsmattan och levande musik. Tack till alla som var med och ordnade!